Food and beverage Management / John Cousins, David Foskett and David Shortt

By: Cousins, John
Contributor(s): Foskett, David [, jt.auth] | Shortt, David [, jt.auth]
Material type: TextTextLanguage: English Publisher: London : Longman, 1995Note: Includes indexDescription: 222 p ; 1,380 BahtISBN: 0582275431Subject(s): Caterers and catering | Food service management | Hotel management | Restaurant managementDDC classification: 647.95068 Call number: 647.95068 Co867F
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
หนังสือทั่วไป เรื่องสั้น นวนิยาย Thai /  Eng หนังสือทั่วไป เรื่องสั้น นวนิยาย Thai / Eng สำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ
General Book/5th Flr.
647.95068 Co867F (Browse shelf) 1 Available 1530000234841
Browsing สำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ shelves, Shelving location: General Book/5th Flr. Close shelf browser
647.95 Sa119F foodservice Cost Control Using Lotus 1-2-3 / 647.95 Sp741F Foodservice organization / 647.95068 Bo662H Hotel and catering Accounts 647.95068 Co867F Food and beverage Management / 647.95068 Co867F 2011 Food and beverage management : 647.95068 We481F 2007 Food service managment : 648.122 Un55 Under three :

Includes index.

There are no comments on this title.

to post a comment.