Normal view MARC view ISBD view

Dictionary of Food Ingredients / Robert S. Lgoe and Y. H. Hui

By: Lgoe, Robert S.
Contributor(s): Hui, Y.H.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Gaithersburg, Maryland : Aspen Publication, 2001Edition: 4th ed.Description: 234 p.ISBN: 0834219522 :.Subject(s): Food -- Dictionaries | FoodCall number: 641.03 Lg687D
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
สารนิเทศยืมไม่ได้ สารนิเทศยืมไม่ได้ สำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ
อ้างอิง/ชั้น 5
641.03 Lg687D (Browse shelf) 1 Not For Loan 1000366969
สารนิเทศยืมไม่ได้ สารนิเทศยืมไม่ได้ สำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ
อ้างอิง/ชั้น 5
641.03 Lg687D (Browse shelf) 1 Not For Loan Non-circulating 1000360087
Browsing สำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ Shelves , Shelving location: อ้างอิง/ชั้น 5 Close shelf browser
No cover image available No cover image available No cover image available
641 Pa Suppers and Buffets / 641 ศ415ส สนุกกับอาหาร : 641 ศ415ส สนุกกับอาหาร : 641.03 Lg687D Dictionary of Food Ingredients / 641.03 Lg687D Dictionary of Food Ingredients / 641.03 Pr947D Dictionary of Food and drink 641.03 Pr947D Dictionary of Food and drink

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.