Normal view MARC view ISBD view

การหาสภาวะที่เหมาะสมในการสกัดไลโคปีนด้วยคลื่นไมโครเวฟและคลื่นไมโครเวฟร่วมกับคลื่นอัลตราโซนิค จากเยื่อหุ้มแมล็ดฟักข้าวโดยใช้น้ำมันรำข้าวด้วยวิธีพื้นผิวผลตอบสนอง = Optimization for lycopene extraction using microwave and microwave with ultrasonic wave from gac fruit aril by rice bran oil with response surface methodology / งานวิจัยของ ประภาพรรณ ผางดี และปาริชาติ เวียงอินทร์.

By: ประภาพรรณ ผางดี.
Contributor(s): ปาริชาติ เวียงอินทร์.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: มหาสารคาม : มหาวิทยาลัยราชภัฏมหาสารคาม, 2558Description: 68 แผ่น : ภาพประกอบ.Other title: Optimization for lycopene extraction using microwave and microwave with ultrasonic wave from gac fruit aril by rice bran oil with response surface methodology.Subject(s): ไมโครเวฟ -- วิจัย | ฟักข้าว -- วิจัยCall number: 537.5344 ป1711ก 2558
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
สารนิเทศยืมไม่ได้ สารนิเทศยืมไม่ได้ สำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ
วิจัย/ตึกเก่า ชั้น1
537.5344 ป1711ก 2558 (Browse shelf) 1 Not For Loan 1003182936

งานวิจัยนี้ได้รับทุนอุดหนุนจากสถาบันวิจัยและพัฒนา มหาวิทยาลัยราชภัฏมหาสารคาม ปีงบประมาณ 2558

180115

ประภาพรรณ ผางดี และปาริชาติ เวียงอินทร์. (2558). มหาสารคาม : มหาวิทยาลัยราชภัฏมหาสารคาม.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.