วิธีมาตรฐานสำหรับการวิเคราะห์อาหาร เล่ม 2 = (Record no. 107974)

000 -LEADER
fixed length control field 02183nam a2200277 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field vtls000109271
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field MTX
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20190802103209.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 140225s2557 th 000 0 tha d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9786161122362
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201511091003
Level of effort used to assign nonsubject heading access points nutakun
Level of effort used to assign subject headings 201511091001
Level of effort used to assign classification nutakun
Level of effort used to assign subject headings 201509170315
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201502101553
Level of effort used to assign classification nuntnapas
-- 201402251129
-- nuntnapas
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency RMU
082 04 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.07
Item number ว346ว 2557
093 ## -
-- dept16
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element กรมวิทยาศาสตร์การแพทย์.
245 00 - TITLE STATEMENT
Title วิธีมาตรฐานสำหรับการวิเคราะห์อาหาร เล่ม 2 =
Remainder of title Standard methods for food analyssis, Volume II /
Statement of responsibility, etc. กรมวิทยาศาสตร์การแพทย์.
246 31 - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title Standard methods for food analyssis, Volume II
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. นนทบุรี :
Name of publisher, distributor, etc. กรมวิทยาศาสตณ์การแพทย์,
Date of publication, distribution, etc. 2557.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 211หน้า :
Other physical details ตาราง.
505 0# - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note สารบัญ : วิธีมาตรฐานทางเคมีสำหรับการวิเคราะห์อาหารของกรมวิทยาศาสตร์การแพทย์ -- วิธีมาตรฐานทางจุลชีววิทยาสำหรับการวิเคราะห์อาหารของกรมวิทยาศาสตร์การแพทย์ -- วิธีมาตรฐานทางกานยภาพสำหรับการวิเคราะห์อาหารของกรมวิทยาศาสตร์การแพทย์ .
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note 150210
590 ## - LOCAL NOTE (RLIN)
Local note กรมวิทยาศาสตร์การแพทย์. (2557). วิธีมาตรฐานสำหรับการวิเคราะห์อาหาร เล่ม 2. นนทบุรี : กรมวิทยาศาสตณ์การแพทย์.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
General subdivision การเจือปนและการตรวจสอบ.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหาร
General subdivision การวเคราะห์.
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type หนังสือทั่วไป เรื่องสั้น นวนิยาย Thai / Eng
Holdings
Withdrawn status Lost status Damaged status Not for loan Permanent Location Current Location Shelving location Date acquired Cost, normal purchase price Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
      Available for Loans สำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ สำนักวิทยบริการและเทคโนโลยีสารสนเทศ หนังสือทั่วไป/ชั้น 3 2019-02-12 0.00 664.07 ว346ว 2557 1003167142 2019-02-12 1 2019-02-12 หนังสือทั่วไป เรื่องสั้น นวนิยาย Thai / Eng